وَإِذَا أَنْعَمْنَا عَلَى الْإِنْسَانِ أَعْرَضَ وَنَأَىٰ بِجَانِبِهِ وَإِذَا مَسَّهُ الشَّرُّ كَانَ يَئُوسًا

“Zeg: “Een ieder handelt naar zijn geaardheid en jullie Heer weet beter wie er beter op de Weg geleid is.” – Sura Al-Isra, vers 83

Ieder van ons is geschapen volgens een unieke mal en het is aan ons om onszelf en onze innerlijke bron te leren kennen. Zodat we duurzaam en een leven lang spirituele, mentale en fysieke tevredenheid kunnen bereiken in-sha’Allah.

Ons leven is aan ons toevertrouwd en we zijn het aan onszelf, maar vooral aan Allahﷻ verschuldigd om hier goed voor te zorgen op alle vlakken.

Als je vastloopt in jouw leven kan ik -als jouw persoonlijke (natuur) Wegwijzer en Ontdekker- zes weken lang meelopen op jouw pad om samen je leven vlot te trekken en het contact te herstellen met je innerlijke bron. Hoe? Door te stoppen met (be)denken en te zeggen wat je graag allemaal anders wilt en te starten met toegewijd handelen. Per direct.

“Het leven is makkelijker dan je denkt en moeilijker als je denkt.”

Stress, burn-out, ontevreden in je huwelijk of in het algemeen, perfectionisme, angsten en paniekaanvallen, vermindering van je imaan, hoge verwachtingen van alles en iedereen maar vooral jezelf. Allemaal symptomen van een verlies aan verbinding met je innerlijke bron waardoor je de balans kwijt bent.

En hoe onwaarschijnlijk het op jou overkomt, je kunt echt binnen een hele korte tijd je leven fundamenteel veranderen!

We hebben tijdens het traject zeer intensief (online) contact en er is veel werk te verrichten. Het is een transformatietraject. Dit vraagt om een hoge mate van motivatie, eerlijkheid naar jezelf toe en volledige inzet van beide kanten. Daarom selecteer ik zorgvuldig met wie ik op ontdekkingstocht ga. Het traject is zo uniek dat het geen twee keer hetzelfde is. Dit komt omdat ik intuïtief werk en al mijn zintuigen afstem op wat er bij jou gaande is. Een gift waar ik Allahﷻ dankbaar voor ben.  Alles wat ik doe en jou geef is volledig afgestemd op jouw unieke situatie én persoonlijkheid.

De financiële investering voor dit exclusieve Wegwijzen & Ontdekken traject bedraagt 975 euro*. Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Dit avontuur is zoals het halen van je rijbewijs. Je hebt aan het einde van de rit alle vaardigheden ontwikkeld waar je de rest van je leven iets aan hebt en die uniek zijn afgestemd op daar waar je nu staat.

Om te selecteren met wie ik aan het werk ga, maak ik gebruik van een intakeformulier.
Deze kun je online invullen en verzenden. Zodra ik het formulier heb ontvangen, neem ik contact op in-sha’Allah. Ik heb per jaar maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol=vol.

*: bedrag is vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB.

WEGWIJZEN

ONTDEKKEN