+31 6 30831488

“Waarom moeilijk doen als het samen kan?”

Als je werkt als zelfstandige ondernemer en je bent zzp’er, dan komt er best veel op je af. Er zijn vele werkzaamheden die je verricht en als zijn de meeste vrouwen echte  duizendpoten, er zijn altijd wel een paar klussen waar je net geen tijd voor hebt. Of net niet genoeg ervaring om het snel en efficiënt af te handelen. Dan kan een Virtuele Assistent (VA), ook wel persoonlijk assistent genoemd, uitkomst bieden!

Ik werk voor vrouwen met een eigen bedrijf en verricht diverse werkzaamheden voor hen, zodat zij hun tijd en energie kunnen besteden aan wat zij leuk vinden om te doen.

Ook organisaties kunnen mijn expertise (tijdelijk) inzetten als administratief medewerker en/of procesondersteuner. Informeer naar de mogelijkheden.

Natuurlijk kies ik er ook voor om te doen wat mij goed ligt, waar ik blij van word én met de talenten die Allah mij heeft gegeven. Een aantal voorbeelden van werkzaamheden die bij mij passen en waar jij je voordeel mee kunt doen:

  • Administratief/correspondentie
  • Agendabeheer
  • Organiseren van event
  • Social media en marketing
  • Website, inhoud verzorgen
  • Website, technisch onderhoud

Het (minimale) uurtarief voor zzp’ers bedraagt 35 euro (excl. BTW) voor losse,  eenmalige klussen.

Ik geef je vooraf een offerte en na je akkoord ga ik aan de slag. Ik kan op afstand voor je werken waarbij we overleggen via mail en/of telefoon.
Uiteraard kun je ook langs komen in mijn praktijk als het zo uitkomt of kom ik bij jou. Let wel op dat ik een tarief hanteer van 19 ct. per gereden kilometer.

Heb je structureel werk uit te besteden? Kies dan voor een abonnement. Een abonnement kun je afsluiten als je minimaal 3 uur per maand gebruik maakt van mijn diensten. Je ontvangt dan 10% korting op het standaard uurtarief.

Heb je af en toe losse klussen of wil je uitproberen of een persoonlijke assistent iets voor jou is? Neem dan contact op. Ik ben je graag van dienst In shaa Allah.