+31 6 30831488

Af en toe geef ik op uitnodiging een lezing/coachsessie voor een grotere groep vrouwen.

Dit keer was ik uitgenodigd voor een high-tea door Vrouwengroep Anisah uit Groningen. Een groep dat zich inzet om vrouwen te verbinden door middel van gezellige samenkomsten. Ook ondersteunen zij (alleenstaande) vrouwen die extra (financiële) hulp kunnen gebruiken. Wil je deze groep steunen? Doneer omwille van Allah!

Op zondag 17 maart 2019 was het onderwerp ‘Versterk je Imaan’. Een samenvatting van wat ik heb verteld kun je hier downloaden.

Zoals gevraagd door de zusters die aanwezig waren. We hebben gewerkt met de coachtool ‘de ladder van succes’. Wil je weten dit soort tools werken? Kom de volgende keer langs om weer iets nieuws te leren!

Wil je iets met mij delen? Neem contact op. Ik vind het altijd leuk om te horen van mijn zusters.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *