info@safacoaching.nl

+31 6 30831488

Als transformatie- en zzp-coach voor migrantenvrouwen en moslima’s, ondersteun ik je bij je zelfontwikkeling in de breedste zin van het woord. Ik combineer life coaching én spiritueel coaching.

Ik coach vanuit een holistisch besef en richt me op je transformatie, de verandering in jezelf. Hierbij geven we aandacht aan je fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn.

Je krijgt ruimte, veiligheid en diepgaande begeleiding zodat je zelf in staat bent om je eigen (spirituele) wijsheid aan te boren bij vragen over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.

Ik maak me sterk voor migrantenvrouwen en moslima’s die, binnen onze Nederlandse cultuur, het beste uit zichzelf willen halen, zich willen ontwikkelen op persoonlijk vlak en van waarde willen zijn binnen hun gemeenschap.

Het voordeel van het inschakelen van een professionele coach is dat je heel snel, heel veel nieuwe inzichten krijgt en je leven een hele nieuwe wending kunt geven. Vraag je af of het nodig is om lang, soms jaren, last te hebben van een burn-out, te denken dat je niets waard bent, nerveus te zijn als er iets nieuws op je pad komt, een probleem met familie of bekende niet kunnen oplossen, niet weten wie je bent en wat je kunt.

Om het transformatieproces te kunnen doorlopen zet ik praktische instrumenten in en professionele methodieken.

Durf te kiezen voor jezelf. Investeer en ontdek wat er nog allemaal mogelijk is. Want als jij straks die geweldige baan hebt waar je altijd van droomde, veel meer zelfvertrouwen hebt, jezelf kent als geen ander, ontspannen de wereld tegemoet treedt, je doelen makkelijker kunt halen en eindelijk het leven leeft dat je altijd al wilde leven, dan pas begrijp je wat voor een groot geschenk je jezelf hebt gegeven. De rest van je toekomst begint vandaag. Ga ervoor.

Jouw investering

optie 1: coaching bij mij in de praktijk in Groningen bedraagt 25 euro (incl. BTW) per consult van 30 minuten.

Ik hanteer het tarief van 20 euro (incl. BTW) per consult voor vrouwen met een smaller budget.

optie 2: online coaching -telefoon of videoverbinding- bedraagt 20 euro (incl. BTW) per consult van 30 minuten.

Afhankelijk van je vraag/situatie kan een eenmalig consult toereikend zijn of kun je meerdere consulten nodig hebben. Dat bespreken we bij de intake.

Over het algemeen kun je binnen twee weken bij me terecht.

Bel of app voor een afspraak naar 06-30831488.

Uiteraard mag je van mij verwachten dat ik de privacy bewaak en vertrouwelijk omga met de informatie die je met me deelt.

Kan je werkgever bijdragen?
Het is mogelijk dat je werkgever (deels) bijdraagt aan een coachingstraject, bijvoorbeeld door het inzetten van je scholingsbudget. Informeer naar de mogelijkheden. Ik train en coach regelmatig vrouwen die (financieel) worden ondersteund door hun organisatie. Want ook een organisatie heeft er baat bij als hun medewerker gezond en veerkrachtig hun werk kunnen doen (of hervatten na een burn-out).

Islamitische uitgangspunten

Als moslima vind je bij Safa een zuster in de islam en ervaringsdeskundige. Islamitische coaching betekent voor mij dat jij mag zijn wie jij bent. Als vrouw, als mens én als moslima. Je hoeft je niet anders voor te doen. In een vertrouwelijke setting mag je al je islamitische vragen, twijfels en onzekerheden bespreken.

Het bespreken van situaties bij een professional zoals een coach wordt binnen de islam niet gezien als roddelen (dat is verboden) en is derhalve toegestaan.

Investering & vergoeding van kosten

In bepaalde gevallen is het mogelijk om coaching vergoed te krijgen. Wees je er echter van bewust dat de kosten bij vergoeding via een zorgverzekeraar, altijd eerst worden ingehouden op je eigen risico.

Als je een aanvullende verzekering afsluit, reken dan uit wat je uiteindelijk vergoed krijgt (premie aftrekken van vergoeding). Je zult vaak tot de ontdekking komen dat je zoveel extra betaalt aan premie, dat je bijna niets overhoudt van de vergoeding. Dus je betaalt het dan soms toch uiteindelijk zelf.

Coaching is vooral een investering in jezelf. Een investering waar je een leven lang profijt van kunt hebben. Maar daar dien je wel nu tijd, energie en geld voor vrij te maken, want niets komt vanzelf. Jij alleen kunt bepalen of het voor jou haalbaar en betaalbaar is en wat jouw intentie is.