إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِلْمُتَوَسِّمِينَ

“Voorwaar, daarin zijn zeker Tekenen (tawassum) voor degenen die er lering uit trekken.”
Sura Al-Hijr, vers 75

Coach natuur wandeling

Kijkend naar de schepping en de wijze waarop Allah   de natuur heeft geschapen en wat Hij hierover in de Koran vertelt maakt mij diep dankbaar en nederig:

“Hij is het Degene Die voor jullie alles wat op aarde is geschapen heeft, daarna wendde Hij Zich tot de hemel en vormde deze tot zeven hemelen. En Hij is Alwetend over alle zaken.” (Al Baqarah, vers 29)

De natuur is een belangrijk onderdeel van ons leven en daarom zet ik de talenten en vaardigheden in die onze Schepper mij geeft om zusters te coachen vanuit mijn innerlijke bron en hartverbinding én mijn liefde en passie voor de schepping en de natuur in het bijzonder.

Ik dank iedere dag Allah ﷻ dat Hij mij in staat stelt om Zijn Tekenen te aanschouwen en hierover na te denken en het een plek in mijn leven te geven. Of het nu gaat om zelfreflectie door in contact te staan met de natuur of door het vinden, plukken en bereiden van helende, verzorgende en voedzame producten op natuurlijke basis.

Bij de tawassum coach wandelingen neem ik je, al coachend, mee op een reis door de schepping en Zijn Tekenen, alles passend binnen onze islamitische kaders. Onderweg ontdekken we samen thema’s die bij jou spelen en die vragen om nieuwe inzichten of nieuwe keuzes. Zodat je beter in verbinding kunt staan met je innerlijke bron en fitrah.

Praktische informatie
De wandelingen starten om 9.00 uur ’s ochtends, of 6.30 als een fajr-wandeling de voorkeur heeft. Ik wandel het hele jaar door, ieder seizoen is een zegen.

Een wandeling duurt ongeveer 3 uur, afhankelijk van hoe onze reis verloopt.

Het tarief voor de eerste natuur coach wandeling bedraagt 95 euro. Wil je vaker samen wandelen, dan bedraagt het tarief 70 euro voor elke eerstvolgende wandeling.

Je kunt ook kiezen voor een themawandeling, waarbij je een thema kiest uit mijn cursusaanbod. Je ontvangt dan 25% korting bij aanschaf van betreffende cursus.

De wandeling vindt altijd plaats in Paterswolde. (Landgoed de Braak). De locatie is goed bereikbaar met de auto, fiets en OV.

We houden rekening met gebedstijden en eventuele coronamaatregelen.

Wil je liever samen wandelen in jouw eigen woonomgeving en woon je buiten de stad  Groningen? Ik kan, in overleg, jouw kant opkomen. Houd er dan wel rekening mee dat de prijs exclusief reiskosten is en de wandeling alleen kan plaatsvinden in het weekend.

Genoemde tarieven zijn inclusief digitaal informatiemateriaal, een wandel- en coachstartpakket, koffie/thee en iets lekkers voor onderweg. 

Wil je samen met een aantal zusters/vriendinnen op pad? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik ga met maximaal 4 zusters op pad.

Heb je een minimum inkomen en wil je ook een keer wandelen? Of begeleid je een groep zusters met een beperkt inkomen en wil je mij een keer uitnodigen? Neem contact op.
We kunnen dan in-sha’Allah een regeling treffen die past bij jouw draagkracht. Het is een zegen van Allah   dat we elkaar mogen steunen en ik gun deze ervaring aan al mijn zusters.

Ik organiseer ook speelse tawassum coach wandelingen voor jonge zusters (tussen 6 en 10 jaar, zonder ouder/begeleider). Het is mogelijk om een 1-op-1 wandeling te boeken of voor een groep (maximaal 4 jonge zusters).
Het is belangrijk dat onze kinderen al jong de schepping leren kennen en zich hiermee verbinden. Daarnaast ontdekken ze als spelend waar zij goed in zijn en welke talenten zij hebben meegekregen van onze Schepper. Neem contact op om de mogelijkheden en locatie te bespreken.

Genoemde tarieven zijn vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB.
Moge Allah ons samenbrengen om samen op jouw pad te wandelen! Ameen.