+31 6 30831488

En de gelovige mannen en de gelovige vrouwen sommige van hen zijn Awliyahs (beschermers, helpers, leiders) voor elkaar. Ze bevelen het goede en verbieden het slechte. Ze onderhouden de salaat (het gebed) en geven de zakaat (armenbelasting). Ze gehoorzamen Allah en Zijn boodschapper. Zij zijn degenen waarop Allah’s barmhartigheid rust. Voorzeker, Allah is Aziez (Al-machtig), Hakiem (Alwijs). (At Taubah, vers 71)

Regelmatig werk ik samen met organisaties en zusters die zich net als ik inspannen om onze ummah vooruit te helpen en te ondersteunen.

Alhamdulillah beschikken we ook als praktiserende moslims steeds vaker over deskundige én professionele zusters en broeders die zich voor de volle 100% inzetten om jou van dienst te zijn met hun diensten en producten. Omdat ze in jou geloven en omdat ze de tevredenheid van Allah nastreven.

Mijn samenwerkingen in co-creaties wisselen afhankelijk van het project of projecten waar ik me mee bezig hou of waar ik voor gevraagd word. Lopende samenwerkingen:

Momenteel blog ik voor de website theelounge.nl
Dit is een samenwerkingsverband met iBloom coaching en mashaa Allah mompreneur Asmaa.

Mijn lieve zuster van Tekstbureau De Balans verzorgt regelmatig de eindredactie van trainingen. Altijd weer een taalfeestje!

Sinds kort mag ik deel uitmaken van Steunpunt Nieuwe Moslima’s Nederland. Een enorme eer. Moge Allah vrouwen leiden naar islam. Ameen.

Vind je het leuk om samen op te trekken bij een project of wil je mijn expertise als coach inzetten? Neem gerust contact op.