Als Wegwijzer, Ontdekker en eigenaar van Safa ben ik in de loop van de jaren overtuigd geraakt van de noodzaak om moslima’s in staat te stellen om binnen gepaste islamistische kaders zichzelf te leren ontwikkelen.

Want ja, wij vliegen met onze eigen vleugels. We worden gedragen door onze identiteit als praktiserende moslima en gekoesterd en beschermd door ons geloof.

Onze innerlijke bron is van onschatbare waarde bij het streven naar de tevredenheid van Allah  bij alles wat we ondernemen, denken en voelen.

De ambacht waar Allah  mij mee heeft gezegend is het intuïtief kunnen invoelen en kunnen doorzien van patronen die jou tegenhouden om je verder te ontwikkelen. 

Ik ondersteun je liefdevol en zonder oordeel om talenten en kwaliteiten optimaal in te zetten zodat je kunt afstemmen op jouw unieke innerlijke bron om optimaal te vliegen met jouw vleugels.

Het is met zeer grote dankbaarheid aan onze Schepper en onze Voorziener als ik je hierbij professioneel mag begeleiden en mijn kennis en ervaring mag met je mag delen. Je bent zo welkom!

Naast Wegwijzer en Ontdekker ben ik sinds kort auteur. Alle lof aan Allah
Dit jaar zal in-sha’Allah mijn eerste kinderboek verschijnen; Amina en de paardebloemen.

Ik kan niet wachten om jullie kennis te laten maken met deze jonge moslima met een hart van goud die allerlei kleine en grote avonturen beleeft. Ze staat in verbinding met haar geloof, de natuur om haar heen en met de mensen waar ze om geeft.