Als Wegwijzer coach en eigenaar van Safa ben ik in de loop van de jaren overtuigd geraakt van de noodzaak om moslima’s in staat te stellen om binnen gepaste islamistische kaders zichzelf te (leren) ontwikkelen op het persoonlijke vlak.

Want ja, wij vliegen met onze eigen bijzondere vleugels. We worden gedragen door onze identiteit als praktiserende moslima en gekoesterd en beschermd door ons geloof en onze Schepper.

Onze innerlijke bron en fitrah is van onschatbare waarde bij het streven naar de tevredenheid van Allah  en bij alles wat we ondernemen, denken en voelen.

De ambacht waar Allah  mij mee heeft gezegend is intuïtief invoelen en doorzien wat jou helpt om te leven met alle talenten en mogelijkheden die je van onze Schepper hebt gekregen.
Dit doe ik door je als natuur wegwijzer coach mee te nemen op een lichtvoetig pad vol nieuwe inzichten en kennis. Ook bied ik je de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan via het cursus- en trainingsaanbod van mijninnerlijkebron.nl

Zonder (voor-)oordeel ondersteun ik je liefdevol om talenten en kwaliteiten volledig in te zetten zodat je kunt afstemmen op jouw unieke innerlijke bron en optimaal kunt vliegen met jouw unieke vleugels.

Het is met zeer grote dankbaarheid aan onze Schepper en onze Voorziener als ik je professioneel mag begeleiden en mijn kennis en ervaring met je mag delen. Wees welkom.

Naast Wegwijzer en Ontdekker ben ik inmiddels ook auteur. Alle lof aan Allah
Dit jaar zal in-sha’Allah mijn eerste kinderboek verschijnen; Amina en de paardebloemen.
Ik kan niet wachten om jullie kennis te laten maken met deze jonge moslima met een hart van goud die allerlei kleine en grote avonturen beleeft. Ze staat in verbinding met haar geloof, de natuur om haar heen en met de mensen waar ze om geeft.