info@safacoaching.nl

+31 6 30831488

Vrouwen zorgen voor onze kinderen, bouwen mee aan onze samenleving en onze wereld en vullen deze met liefde. Zij verdienen onze levenslange dankbaarheid, gebeden en steun. Zorgen voor een ander begint voor een moslima met het zorgen voor haarzelf, haar eigen welbevinden en intern geloofsgeluk. Zodat de bron waar zij uit put is verankerd in een stevig islamitisch fundament.

As salaam aleikom, Welkom,

Geboren in Zuid-Amerika, ben ik in de jaren ‘70 naar Nederland gekomen als politiek vluchteling. Mijn Latijnse wortels kleuren de Nederlandse samenleving. Opgegroeid in Assen heb ik onder meer kaas, stamppot en dropjes leren toevoegen aan mijn menu. En natuurlijk een kaakje bij de koffie.

In 2011 heb ik mijn diepste verlangen een plek mogen geven; een hernieuwde connectie aangaan met God door mij te bekeren tot de Islam.

Ik zet me in voor individuen en projecten die onze multiculturele identiteit en nationaliteit kleur geven; de nieuwkomers, migranten en vluchtelingen.

Als transformatie en life coach richt ik mij specifiek op vrouwen, moslima’s in het bijzonder.

Bij mijn vorm van professionele coaching zet ik -naast de Edele Koran- diverse methodes in zoals kennis verbonden aan (islamitische) psychologie, NLP, communicatie, Ibn Qayyim al-Jawziyya, spelmaterialen en nog veel meer leuks.

Ik volg cursussen op het gebied van (islamitische) psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb ruim 25 jaar werkervaring in binnen- en buitenland, waarvan ruim vijftien jaar binnen het vakgebied communicatie.

Samenwerken met organisaties en zzp’ers op projectbasis om zo kennis, talenten en kwaliteiten van vrouwen te vergroten vind ik uitdagend en doe ik graag. Als je geïnteresseerd bent in co-creatie kom ik graag met jou in contact.

Ook ben ik inzetbaar als adviseur of projectmanager, voor vraagstukken gerelateerd aan vrouwen -moslima’s in het bijzonder- en onze multiculturele samenleving.

De naam Safa betekent onschuld, helderheid, puurheid en sereniteit.

Ik vraag aan Allah om je zuiver inzicht te geven en het je makkelijk te maken. Ameen.

Fi Amanillah

Safa Coaching