وَإِذَا أَنْعَمْنَا عَلَى الْإِنْسَانِ أَعْرَضَ وَنَأَىٰ بِجَانِبِهِ وَإِذَا مَسَّهُ الشَّرُّ كَانَ يَئُوسًا

“Zeg: “Een ieder handelt naar zijn geaardheid en jullie Heer weet beter wie er beter op de Weg geleid is.” – Sura Al-Isra, vers 83

Ieder van ons is geschapen volgens een unieke mal -onze natuurlijke aard of essentie- en het is aan ons om onszelf en onze innerlijke bron te leren kennen. Zodat we duurzaam en een leven lang spirituele, mentale en fysieke tevredenheid kunnen bereiken in-sha’Allah.

Ons leven is aan ons toevertrouwd en we zijn het aan onszelf, maar vooral aan Allah ﷻ verschuldigd om hier goed voor te zorgen op alle vlakken.

Als je vastloopt in jouw leven kan ik -als jouw persoonlijke coach- meelopen op jouw pad om samen je leven vlot te trekken en het contact te herstellen met je innerlijke bron.

Hoe? Door te stoppen met (be)denken en te zeggen wat je graag allemaal anders wilt en te starten met toegewijd handelen, oftewel: doen.

“Het leven is makkelijker dan je denkt en moeilijker als je denkt.”

Levensgebeurtenissen kunnen een grote impact op je hebben. Denk aan problemen of lastige situaties binnen je familie of gezin, werk, sociale relaties, ouderschap, gezondheid, persoonlijke groei. Je kunt last krijgen van stress, burn-out, perfectionisme, angsten en paniekaanvallen, depressieve gevoelens, vermindering van je imaan of een algemeen gevoel van ontevredenheid, Hierdoor kun je uit balans raakt en ervaren dat je leven uitzichtloos lijkt.

Jezelf sterk kunnen verbinden met je innerlijke islamitische bron, helpt je om het ongemak dat bij dit leven hoort beter te kunnen dragen en in-shaa’Allah zul je hierdoor meer tevredenheid ervaren. Ongemak in dit leven is een belofte van Allah ﷻ daar kunnen we niet omheen. Maar Hij belooft ons ook gemak nadat we ongemak ervaren. Leven vanuit je islamitische innerlijke bron, betekent ongemak én gemak kunnen dragen en weten Wie jouw hierbij helpt en tot Wie jij je kunt wenden:

“Voorwaar, zo komt met de moeilijkeid de verlichting. Voorwaar, met de moeilijkheid komt de verlichting. Wanneer jij dan een taak volbracht hebt, streef dan (verder). En richt jouw verlangen tot jouw Heer.Ash-Sharh, vers 4-8

Hoe onwaarschijnlijk het ook lijkt; je kunt echt binnen een hele korte tijd je leven fundamenteel veranderen! Niet door ongemak uit te bannen, want dat is niet mogelijk. Wel door te komen tot een nieuwe vorm van acceptatie en begrip over wat er met jou gebeurt en hoe je daar mee om kunt gaan.

Ik bied mijn zusters daarom twee trajecten aan; een basistraject waarbij de focus ligt op een specifieke situatie of probleem waar je iets aan wilt doen en een intensief traject waarbij we samen je manier van denken en (be-)leven binnen korte tijd fundamenteel gaan transformeren in-shaa’Allah.

We hebben tijdens het intensieve traject intensief (online) contact en er is veel werk te verrichten. Het is immers een transformatietraject.

Ieder traject is zo uniek dat het geen twee keer hetzelfde is. Dit komt omdat ik intuïtief werk en al mijn zintuigen afstem op jou. Alles wat ik doe en geef is volledig in harmonie met jouw unieke situatie én persoonlijkheid. Dit is mijn ambacht, behorende bij mijn unieke mal. Een gift waar ik Allah ﷻ dankbaar voor ben. 

Jouw investering helpt je om vaardigheden te ontwikkelen waar je de rest van je leven iets aan hebt en die uniek zijn afgestemd op waar je nu staat. Afhankelijk van het traject dat je kiest, werk je aan een specifiek thema of aan levensthema’s in het algemeen. Zie het als leren autorijden; je oefent en ervaart en als we afscheid nemen heb je nieuwe basisvaardigheden die je zelf verder kunt uitbouwen en ontwikkelen.

Praktische informatie

Maak je liever (eenmalig) gebruik van een online los consult? Dat kan
ook. Jouw investering bedraagt dan 110 euro per consult van 90 minuten.

Je kunt hiervoor een afspraak inplannen via mijn agenda.

Genoemde bedragen zijn vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB.
Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Ik volg de islamistische richtlijnen.

Basistraject: aanpakken van een specifiek thema

Drie weken lang gaan we samen praktisch aan de slag om dat waar je nu tegen aan loopt direct aan te pakken en op te lossen.

275/3 sessies
  • Opdrachten via mail of app en 3 online sessies van 1,5 uur
  • Onderzoeken van jouw gedachten, gevoelens en gedrag bij jouw dilemma of probleem
  • Verankeren van het geleerde door samen de doe-opdrachten kort te bespreken

Intensief traject: meer leven vanuit je innerlijke bron

In vier weken leren om je leven te transformeren en nieuwe keuzes te durven maken om te leven vanuit je innerlijke bron.

495/6 sessies
  • Opdrachten via mail of app 6 online sessies van 1,5 uur
  • Samen onderzoeken van jouw gedachten, gevoelens en gedrag die jou tegenhouden om tevredenheid te voelen
  • Verankeren van het geleerde door samen de doe-opdrachten kort te bespreken
  • Onbepekt bellen en appen zodat je op ieder moment een vraag kunt stellen als je vastloopt

coachend wegwijzen

coachend ontdekken