إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِلْمُتَوَسِّمِينَ

“Voorwaar, daarin zijn zeker Tekenen (tawassum) voor degenen die er lering uit trekken.”
Sura Al-Hijr, vers 75

Wegwijzer coach wandelingen

Ik heb mijn hart verloren aan het intense en persoonlijke contact dat ik ontwikkel met de natuur door het volgen van de opleiding tot Wegwijzer. Hierin komt voor mij alles samen, mijn talent en vaardigheden om zusters te coachen vanuit mijn innerlijke bron en hartverbinding én mijn liefde en passie voor de schepping en de natuur in het bijzonder.

Ik dank iedere dag Allah ﷻ dat Hij mij in staat stelt om Zijn Tekenen te aanschouwen en hierover na te denken. Daarnaast heeft Hij mij gezegend met het talent om de natuur een plek te geven in mijn dagelijks leven. Of het nu gaat om zelfreflectie met de natuur als mijn spiegel of om het vinden en plukken en bereiden van allerlei helende en verzorgende producten op natuurlijke basis.

En vanaf nu vervolg ik mijn coachpad als Wegwijzer. Waarbij ik jou als professional en coach meeneem op een reis door de schepping en je liefdevol uitnodig om contact te maken met dat wat je om je heen ziet en ervaart én contact te maken met jezelf, jouw innerlijke bron en thema’s die vragen om nieuwe inzichten. Het is een lichtvoetig pad, dat vraagt om speelse aandacht en nieuwsgierigheid.

Dit pad vraagt om in de eerste plaats te leren zorgen voor jezelf. Vrouwen zijn een kei in het zorgen voor anderen. Tijd, aandacht, energie en geld investeren in kinderen, echtgenoot, vriendinnen, zusters, de ummah. Niet is vaak te gek of teveel. Maar vraag een vrouw om te investeren in zichzelf, dan komen als snel allerlei obstakels bovendrijven. Geen geld, geen tijd, geen energie, geen ruimte. En dat is een gemiste kans. Want als jij straalt, weet wat je nodig hebt én kunt putten uit jouw innerlijke bron en fitrah ben je van zoveel meer waarde voor jezelf en de wereld. Dat is wat ik jou wil laten ervaren.

Agenda
Zodra de wandeldagen en locatie bekend zijn meld ik het op deze plek en via instagram.

Om je alvast een indruk te geven van wat je kunt verwachten heb ik een Wegwijzer inkijkexemplaar ontwikkeld.
Hierin vind je meer achtergrondinformatie, voorbeelden van (uitgewerkte) opdrachten, tarieven, praktische informatie en een speciale kortingsactie!

Vraag het inkijkexemplaar aan via onderstaand formulier.

Check de spambox als je geen bevestiging en mail ontvangt.

Moge Allah ons samenbrengen om samen een dag op jouw pad te wandelen! Ameen.

Wegwijzer inkijkexemplaar

* verplicht veld