+31 6 30831488

Vanwege het coronavirus bied ik alleen coaching aan via een professionele videoverbinding (beveiligd en AVG-proof). Je hoeft niets te installeren.

Vrouwen zorgen voor onze kinderen, bouwen mee aan onze samenleving en onze wereld en vullen deze met liefde. Zij verdienen onze levenslange dankbaarheid, gebeden en steun. Zorgen voor een ander begint voor een vrouw met het zorgen voor haarzelf, haar eigen welbevinden en intern (geloofs-)geluk.

Mijn ambacht is het versterken van de innerlijke (islamitische) levensbron van vrouwen, zodat ze stevig verankerd hun talenten en vaardigheden optimaal kunnen inzetten ten behoeve van zichzelf en de wereld om hen heen.

Mijn werk wijsheid is uniek en volledig afgestemd op de vrouw en haar specifieke vragen. Creatief en intuïtief aan het werk is vanzelfsprekend en ik ontwikkel telkens nieuwe handvatten en tools om de coaching inspirerend en divers te blijven houden. De intentie is altijd om het beste in de ander en mezelf naar boven te halen.

Vertel me eens:

wie ben je? wat kun je? wat wil je? wat houdt je tegen?

Lastig om antwoorden te vinden? Dan kan lifecoaching uitkomst bieden.

Je kunt met één specifiek thema aan de slag gaan of je gaat van start en ontdekt vanzelf wat zich aandient.

Ik coach je op een hele praktische manier. Zodat je echt leert te kijken naar wat je nodig hebt op dit moment. We gaan niet alleen met elkaar in gesprek. Ik daag je ook uit om -met mij- oefeningen te doen en ik geef je indien nodig huiswerk mee.

Bij mij mag je veiligheid ervaren. Je krijgt ruimte om je verhaal te vertellen en je bent helemaal welkom zoals je bent. Jij bent immers de heldin van je eigen verhaal. Omdat coaching op een professionele wijze geschiedt, mag open met mij praten over wat er speelt, mits je intentie zuiver is. Meer informatie over wanneer het is toegestaan om privé-informatie te delen.

Ik heb gemerkt dat het voor moslima’s fijner als ik bij hen thuiskom. Zeker als je een gezin hebt. Daarom bied ik in de stad Groningen coaching aan huis aan.

Jouw investering voor een thuisconsult van één uur bedraagt 35 euro.
Binnen Groningen is dit bedrag inclusief reiskosten.

Woon je buiten de stad Groningen? Dan overleggen we samen wat mogelijk is.
Je kunt dan kiezen uit coaching bij jou thuis, op locatie of coaching via beeldbellen.

Ben je (nog) geen moslima maar spreekt mijn werkwijze je aan? Je bent welkom!