+31 6 30831488

Vanwege de corona maatregelen bied ik alleen online coaching aan.

Vandaag wil ik graag…
Vandaag voel ik…
Vandaag heb ik het nodig…
Vandaag wil ik je vertellen…
Vandaag heb ik…

Een zinvol gesprek begint vaak met een eenvoudige zin….

Vrouwen zorgen voor onze kinderen, bouwen mee aan onze samenleving en onze wereld en vullen deze met liefde. Zij verdienen onze levenslange dankbaarheid, gebeden en steun. Zorgen voor een ander begint voor een vrouw met het zorgen voor haarzelf, haar eigen welbevinden en intern (geloofs-)geluk.

Mijn ambacht is het coachen van vrouwen en mijn missie is het versterken van de innerlijke (islamitische) levensbron van vrouwen, zodat ze hun talenten en vaardigheden optimaal kunnen inzetten ten behoeve van zichzelf en de wereld om hen heen.

Mijn werk wijsheid is uniek en volledig afgestemd op de vrouw en haar specifieke vragen. Creatief en intuïtief coachen is mijn kracht en ik ontwikkel telkens nieuwe handvatten en tools om de coaching inspirerend en divers te houden. De intentie is altijd om het beste in de ander en mezelf naar boven te halen. Dan profiteer jij het meest van wat ik je kan bieden.

Coaching is hel geschikt als je het een uitdaging vindt om zelf antwoorden te vinden op vragen over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en vooral wat je tegenhoudt om gelukkiger te leven.

Je kunt met één specifiek thema aan de slag die zich NU aandient, of je gaat van start en ontdekt vanzelf wat zich aandient.

Ik coach je op een hele praktische manier. Zodat je echt leert te kijken naar wat je nodig hebt op dit moment. We gaan niet alleen met elkaar in gesprek. Ik daag je ook uit om -met mij- oefeningen te doen en ik geef je indien nodig huiswerk mee. Bij mijn coaching dat ik je ondersteun met respect voor de Edele Koran en de Sunnah.

Bij mij mag je islamitische veiligheid ervaren. Je krijgt ruimte om je verhaal te vertellen en je bent helemaal welkom zoals je bent. Jij bent immers de heldin van je eigen verhaal. Omdat coaching op een professionele wijze geschiedt, mag open met mij praten over wat er speelt, mits je intentie zuiver is. Meer informatie over wanneer het is toegestaan om privé-informatie te delen.

De ervaring leert dat vrouwen vaak voldoende hebben aan 1 tot 5 consulten.

Het is mogelijk om te kiezen voor online coaching of coaching in mijn praktijk. Als je bij mij komt, weet dat ik de RIMV-richtlijnen volg zodat we Inshaa Allah veilig met elkaar aan het werk kunnen.

Neem contact op om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden. Wees welkom.

Ben je (nog) geen moslima maar spreekt mijn werkwijze je aan? Ook jij bent welkom!