وَإِذَا أَنْعَمْنَا عَلَى الْإِنْسَانِ أَعْرَضَ وَنَأَىٰ بِجَانِبِهِ وَإِذَا مَسَّهُ الشَّرُّ كَانَ يَئُوسًا

“Zeg: “Een ieder handelt naar zijn geaardheid en jullie Heer weet beter wie er beter op de Weg geleid is.” – Sura Al-Isra, vers 83

Ieder van ons is geschapen volgens een unieke mal -onze natuurlijke aard of essentie- en het is aan ons om onszelf en onze innerlijke bron te leren kennen. Zodat we duurzaam en een leven lang spirituele, mentale en fysieke tevredenheid kunnen bereiken in-sha’Allah.

De innerlijke gouden cirkels

Om mijn zusters in staat te stellen te ervaren hoe boeiend, helend en verhelderend het is om te investeren in je eigen persoonlijke ontwikkeling, bied ik coaching aan voor zustergroepen (minimaal 2 en maximaal 4 zusters per groep); de zogenaamde innerlijke gouden cirkels.

De cirkels zijn online via Zoom en offline op locatie in Den Haag

Ik vind het belangrijk dat we de zusterband versterken en aanhalen en elkaar helpen en ondersteunen. In een groep vind je vaak herkenning én het is gezellig om samen te zijn.

Omdat de ambacht waar Allah mij heeft gezegend intuïtief en invoelend coachen is, werk ik het best als ik in het moment afstem op wat er nodig is voor betreffende groep. De ervaring leert dat de vragen die bij jou spelen, ook bij andere zusters spelen; dus je zult ongetwijfeld herkenning ervaren. Bovendien kan het soms helpen om juist te observeren hoe andere zusters zaken aanpakken zodat je van elkaar kunt leren. We kunnen werken met thema’s zoals rouwarbeid, eenzaamheid, ibadah, omgaan met lastige mensen of situaties, zorgen voor jezelf, of we kunnen ingaan op wat zich tijdens de bijeenkomst aandient.

Hoe kun je deelnemen?

Er zijn twee opties om in te stromen:

1. Je kunt deelnemen aan een online innerlijke gouden cirkel. De data en Zoom-link maak ik bekend via whatsapp na aanmelding.

2. Je kunt zelf een groep zusters samenstellen en aandragen om samen een online of lokale innerlijke gouden cirkel te vormen. We spreken vervolgens af op welke moment en hoe vaak jullie bij elkaar komen voor coaching.

Hoe vaak komen we (online) bij elkaar?

We spreken samen af hoe vaak we bij elkaar komen. Afhankelijk van de behoefte van de groep kan een wekelijks, tweewekelijks en/of maandelijkse groep worden gevormd. Zo kun je eenvoudig afstemmen op wat jij kunt halen en brengen bij de groep, wat je nodig hebt en wat qua budget haalbaar is. Een sessie duurt maximaal 90 minuten en uiteraard is er altijd ruimte voor het gebed.

Het is fijn als je voor langere tijd mee kunt doen met de groep. Je bouwt dan makkelijker samen een band op en het is beter voor je persoonlijke groei om te (blijven) oefenen met nieuwe inzichten. Coaching is geen fastfood, je dient tijd en energie vrij te maken om verder te komen.

Hoe kun je deelnemen?

Om deel te nemen aan een groep dien je een strippenkaart aan te schaffen. Je kunt kiezen uit:

Strippenkaart om 3 keer online deel te nemen: 30 euro 
Strippenkaart om 5 keer online deel te nemen: 45 euro 
Strippenkaart om 7 keer online deel te nemen: 56 euro
Strippenkaart om 9 keer online deel te nemen: 63 euro

Groepscoaching op locatie en de daaraan gekoppelde kosten wordt in overleg bepaald.

Mocht je niet beschikken over voldoende financiële middelen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook als je groepen vrouwen fisabillilah begeleidt en mij als groepscoach wilt inzetten kun je contact opnemen. Een deel van mijn tijd investeer ik ook in het teruggeven aan de ummah omwille van Allah

Betaling

Je dient altijd vooraf te betalen. Je ontvangt hiervoor een Tikkie.
Genoemde bedragen zijn vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB.

Als je meer informatie wenst of je wilt je aanmelden, neem dan in-sha’Allah contact op via whatsapp.

Let op: je kunt pas deelnemen aan een groep na aanmelding via whatsapp!

Groepscoaching uitgelegd

Alhoewel groepscoaching niet het eerste is waar je aan denkt bij coaching, vind ik het een hele leuke vorm om in te zetten. Vrouwen vinden het vaak gezellig om (online) bij elkaar te zijn en met elkaar van gedachten te wisselen. Binnen de ummah ontstaan vaak de mooiste gesprekken als zusters elkaar ontmoeten (omwille van Allah ).

Natuurlijk begrijp ik dat je in een groep minder makkelijk persoonlijke vragen en problemen waar je tegenaan loopt ‘in de groep gooit’.

Maar…begeleid door een professional, ontstaan tijdens een (online) groepssessie wel degelijk een levendigheid onder zusters, die ervoor zorgt dat zuster van en met elkaar willen leren.

Wat ik zelf mooi en waardevol vind aan groepscoaching?
De herkenning; je bent echt niet de enige die dit meemaakt.
Maar ook de inzichten die je krijgt; je leert immers met elkaar én van elkaar.
Doordat je elkaar spiegelt, ben je ook bereid om samen op te trekken en nieuwe vaardigheden eigen te maken. Samen leren gaat sneller en is gezellig!
En als je niet precies weet wat coaching inhoudt, dan is dit een laagdrempelige manier om ermee kennis te maken.

Het is wel fijn als je bereid bent om enige mate van openheid in de groep te brengen, maar het hoeft niet. Je mag ook luisteren en zo ervaren. Ik weet dat er altijd zusters zijn die voor de troepen aanlopen en bereid zijn om te starten. Daar mag jij je even lekker achter verschuilen.

En als je achteraf merkt dat coaching jou verder helpt én je wilt wat dieper ingaan op jouw persoonlijke situatie, kun je ook altijd kiezen om je (ook) individueel door mij te laten coachen.

Wil je het in-sha’Allah ervaren?

Trek de stoute schoenen aan, geef je (met een groep) op en je ontvangt de eerste keer dat je een strippenkaart koopt 15% korting. Allahuma barik!

Alle lof en dank aan Allah