+31 6 30831488

Het lijkt zo eenvoudig; je wilt of kunt iets niet meer en toch lukt het niet om de brug over te lopen op weg naar een nieuwe richting. 

In mijn praktijk ondersteun ik je bij je zelfontwikkeling in de breedste zin van het woord. Samen richten we ons vanuit een holistisch besef op jouw leven. Holistisch omdat we niet naar één aspect kijken, maar naar alles wat jou maakt tot wie je bent. We geven aandacht aan je fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn. Zodat je (nieuwe) keuzes kunt maken die echt bij je passen.

Je krijgt ruimte, veiligheid en diepgaande begeleiding zodat je zelf in staat bent om je eigen (spirituele) wijsheid aan te boren bij vragen over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.

Ik volg als praktiserende moslim de Koran en de Sunnah en dat is mijn (referentie-)kader bij de ondersteuning.
Als politiek vluchteling, migrant en bekeerde moslima zet ik mijn ervaringsdeskundigheid in en vanuit mijn mensgerichte opleiding Communicatie zet ik professionele methodieken, kennis en vaardigheden in.

Durf te kiezen voor jezelf. Investeer en ontdek wat er nog allemaal mogelijk is. Want als jij straks die geweldige baan hebt waar je altijd van droomde, veel meer zelfvertrouwen hebt, jezelf kent als geen ander, ontspannen de wereld tegemoet treedt, je doelen makkelijker kunt halen en eindelijk Inshaa Allah het leven leeft dat je altijd al wilde leven, dan pas begrijp je wat voor een groot geschenk je hebt ontvangen. De rest van je toekomst begint vandaag. Ga ervoor. Wees vanaf vandaag de held in je eigen verhaal en van je leven.

Jouw investering

De ondersteuning bedraagt 25 euro (incl. BTW) per consult van 30 minuten.

Je kunt terecht in mijn praktijk in Groningen. Ook online ondersteuning -telefoon, mail en/of videoverbinding- is mogelijk als je ver weg woont, of liever vanuit je huis contact wilt hebben.

Over het algemeen kun je binnen twee weken bij me terecht.

Uiteraard mag je van mij verwachten dat ik de privacy bewaak en alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Kan je werkgever bijdragen?
Het is mogelijk dat je werkgever (deels) bijdraagt aan een ontwikkelingstraject, bijvoorbeeld door het inzetten van een opleidingsbudget. Informeer naar de mogelijkheden. Ik ontvang regelmatig vrouwen in mijn praktijk die (financieel) worden ondersteund door hun organisatie. Want ook een organisatie heeft er baat bij als hun medewerker gezond en veerkrachtig kunnen werken (of werk kunnen hervatten na een burn-out).

Islamitische uitgangspunten

Als moslima vind je bij Safa een zuster in de islam en ervaringsdeskundige. Islamitisch betekent voor mij dat jij mag zijn wie jij bent. Als vrouw, als mens én als (praktiserende) moslima. Je hoeft je niet anders voor te doen. In een vertrouwelijke setting mag je al je islamitische vragen, twijfels en onzekerheden bespreken.

Het bespreken van situaties bij een professional zoals ik wordt binnen de islam niet gezien als roddelen (dat is verboden) en is derhalve toegestaan.

Investering & vergoeding van kosten

In bepaalde gevallen is het mogelijk om kosten vergoed te krijgen. Wees je er echter van bewust dat de kosten bij vergoeding via een zorgverzekeraar, altijd eerst worden ingehouden op je eigen risico.

Als je een aanvullende verzekering afsluit, reken dan uit wat je uiteindelijk vergoed krijgt (premie aftrekken van vergoeding). Je zult vaak tot de ontdekking komen dat je zoveel extra betaalt aan premie, dat je bijna niets overhoudt van de vergoeding. Dus je betaalt het dan soms toch uiteindelijk zelf.

Dit traject is vooral een investering in jezelf. Een investering waar je een leven lang profijt van kunt hebben. Maar daar dien je wel nu tijd, energie en geld voor vrij te maken, want niets komt vanzelf. Jij alleen kunt bepalen of het voor jou haalbaar en betaalbaar is en wat jouw intentie is.