info@safacoaching.nl

+31 6 30831488

Islamitische coaching voor de ondernemende vrouw

Ik heb voor ondernemende vrouwen 7 stappen ontwikkeld: ‘van dromen naar ondernemen’. Je krijgt handvatten om een bedrijf om te vormen tot jouw unieke onderneming. Of je nu net begonnen bent als zzp’er of al ruime tijd onderneemt en er meer uit wilt halen.

Iedere stap is specifiek afgestemd op wat jij nodig hebt. Je kunt alle 7 stappen doorlopen, of juist kiezen om één aspect samen met mij aandacht te geven. Deze vorm van coaching is vooral geschikt als je een vrouw bent die:

  • enigszins voor ogen heeft wat je gaat aanbieden;
  • geordend en stap voor stap wil werken aan het bereiken van jouw doelen;
  • kennis en kracht van jezelf én anderen durft in te zetten om het beste resultaat te behalen;
  • een duwtje in de rug nodig hebt omdat je anders zaken uitstelt;
  • gemotiveerd bent én voldoende tijd en ruimte hebt om opdrachten te kunnen uitwerken;
  • klaar bent om enthousiast te werken aan de realisatie van jouw (Islamitische) droom;
  • het prettig vindt dat een ervaringsdeskundige én professional meekijkt en meedenkt.

Kosten

Jouw investering per gekozen stap bedraagt 55 euro (exclusief 21% BTW).

De coaching vindt plaats via email en (indien nodig) telefoon. Indien we na het intakegesprek samen aan het werk gaan ontvang je van mij eerst een prijsopgave. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.

Tijdens het gratis intakegesprek kunnen we bespreken welke stap geschikt is voor de uitdaging waar jij aan wilt werken.

Het is ook mogelijk om als startende ondernemer, samen met mij, jouw website te ontwikkelen. Neem contact op voor meer informatie.

Islamitische uitgangspunten

Als moslima vind je bij Safa een zuster in de islam en ervaringsdeskundige. Islamitische coaching betekent voor mij dat jij mag zijn wie jij bent. Als vrouw, als mens én als moslima. Je hoeft je niet anders voor te doen of zaken te verbergen. In een vertrouwelijke setting mag jij al jouw ‘(Islamitische) vragen, twijfels en onzekerheden bespreken.

Ook als je geen moslima bent heet ik je van harte welkom ervan uitgaande dat je de islamitische uitgangspunten respecteert.

Investering & vergoeding van kosten

Aan een intakegesprek zijn geen kosten verbonden.

Het tarief voor coaching is inclusief materialen, (tussentijdse) feedback en rapportages.

De coaching vindt plaats via Skype, bij mij in de praktijk in Groningen of op een andere plek waar jij je op je gemak voelt, veiligheid ervaart of die jou inspireert.

Ik bereken geen reiskosten binnen de stad Groningen.
Buiten de stad Groningen is het tarief 19 cent per kilometer.

In bepaalde gevallen is het mogelijk om coaching vergoed te krijgen. Wees je er echter van bewust dat de kosten bij vergoeding via een zorgverzekeraar, altijd eerst worden ingehouden op je eigen risico.

Coaching is vooral een investering in jezelf. Een investering waar je een leven lang profijt van kunt hebben. Maar daar dien je wel nu tijd, energie en geld voor vrij te maken, want niets komt vanzelf. Jij alleen kunt bepalen of het voor jou haalbaar en betaalbaar is en wat jouw intentie is.