+31 6 30831488

Ik deel graag met jou mijn visie op coaching zodat je weet wat je kunt verwachten.

Ik kies bewust voor de term ambacht om mijn werk te omschrijven, omdat de manier waarop ik jou van dienst ben ambachtelijk is. Ik ga heel precies te werk en stem alles wat ik (samen met jou) doe volledig af op wie jij bent. Zo wordt het een unieke ervaring, afgestemd op jou. Onze Schepper vertelt ons immers dat we allemaal uniek zijn en daar ook naar handelen:

“Een ieder handelt naar zijn aard en jullie Heer weet het best wie er tot het rechte pad geleid is.” (Al-Israa, vers 84)

Dus maatwerk is vereist, want wat geweldig werkt voor jou, hoeft niet altijd te werken voor een ander. En alleen met maatwerk zul je makkelijker in staat zijn om te handelen naar wat je leert en ervaart.

Ik lever heel graag een dienst die kwalitatief hoogwaardig is. Waar ik mijn persoonlijke ziel en zaligheid in leg. Ik ben creatief, origineel en Allahﷻ heeft me vaardigheden en talenten laten ontwikkelen die ik kan inzetten om jou van dienst te zijn. Alhamdulillah.

De Koran en de Sunnah zijn mijn leidraad. Ik lees daarnaast ook veel vakliteratuur én doe veel kennis op tijdens het beoefenen van mijn vak. Uiteraard blijf ook ik me iedere dag ontwikkelen. Verder zet ik mijn intuïtie in, één van mijn meest waardevolle kwaliteiten.

Mijn onderneming is een weerspiegeling van de balans die ik telkens zoek tussen het hoofd en het hart. Het verandert mee met de tijd, volgt de golven van het leven en zoekt altijd naar verbinding. Hierdoor hoop ik, met de wil van Allahﷻ, nog lang duurzaam mijn diensten te mogen aanbieden.

Wees welkom.