إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِلْمُتَوَسِّمِينَ

“Voorwaar, daarin zijn zeker Tekenen (tawassum) voor degenen die er lering uit trekken.”
Sura Al-Hijr, vers 75

Wegwijzer coach natuur wandelingen (voorjaar 2022)

Ik heb mijn hart verloren aan het intense en persoonlijke contact dat ik ontwikkel met de natuur door het volgen van de opleiding tot Wegwijzer.

Hierin komt voor mij alles samen; mijn talent en vaardigheden om zusters te coachen vanuit mijn innerlijke bron en hartverbinding én mijn liefde en passie voor de schepping en de natuur in het bijzonder. Deze opleiding en methodiek leert me nieuwe handvatten en vaardigheden te ontwikkelen die ik straks in-sha’Allah als coach kan inzetten voor jou.

Ik dank iedere dag Allah ﷻ dat Hij mij in staat stelt om Zijn Tekenen te aanschouwen en hierover na te denken. Daarnaast heeft Hij mij gezegend met het talent om de natuur een plek te geven in mijn dagelijks leven. Of het nu gaat om zelfreflectie met de natuur als mijn spiegel of om het vinden en plukken en bereiden van allerlei helende en verzorgende producten op natuurlijke basis.

In het voorjaar van 2022 hoop ik in-sha-Allah de opleiding succesvol te mogen afronden zodat ik jou daarna als professional en Wegwijzer natuur coach mee kan nemen op een reis door de schepping en Zijn Tekenen, alles passend binnen onze islamitische kaders.

Dan mag en kan ik je liefdevol uitnodigen om contact te maken met dat wat je om je heen ziet en ervaart. Ook zul je dan ontdekken hoe je via de natuur contact maakt met jezelf, jouw innerlijke bron en thema’s die vragen om nieuwe inzichten of nieuwe keuzes.

Daarnaast hoop ik in-sha’Allah volgend jaar ook wandelingen te kunnen organiseren voor onze jonge kinderen (groep 5/6). Want ik geloof dat we niet jong genoeg kunnen beginnen met ons te verbinden met alles wat leeft, de schepping en Zijn Tekenen. Kinderen staan vaak al heel dichtbij de natuur en hun fitrah. Het is aan ons om het wakker te maken.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen of af en toe een tipje van de sluier zien die ik zal oplichten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Moge Allah ons samenbrengen om samen een dag op jouw pad te wandelen! Ameen.